Richtlijnen en afspraken

Zo gaan we met elkaar om:

 • Toegang
  De Facebookgroep is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de online cursus ‘Leer je kleintje begrijpen’.
 • Deze Facebookgroep is een waardevol element van het programma maar het is geen gegeven dat deze altijd blijft bestaan. Ik ben geen eigenaar van Facebook en wanneer Facebook besluit om hier een andere invulling aan te gaan geven heb ik hier geen grip op. Ik zal de community dan op een andere manier aanbieden binnen deze academie.
 • Zie deze FB groep als een community waarin je kunt vragen stellen, ervaringen delen, inzichten krijgen en in het contact komen met mij en de andere cursisten .
  Ik vind het belangrijk dat deze Facebookgroep voor iedereen een fijne en veilige plek is om te kunnen en mogen delen en het lijkt mij vanzelfsprekend dat alles wat hier gedeeld wordt onder ons blijft en we discreet met elkaars informatie omgaan.
  Je mag hier vertellen over jezelf en je kind/kinderen ook als je ergens tegen aanloopt.
 • Tijdens de duur van het programma ben ik actief betrokken bij alle berichten in de Facebookgroep. Ik kijk mee, lees mee en geef waar nodig reacties op de berichten. Wanneer er heel veel berichten zijn, dan kan het voorkomen dat ik het bericht niet heb gezien. Tag mijn naam dan in of onder het bericht zodat ik alsnog kan reageren.
 • Vragen die steeds terugkomen zal ik extra behandelen tijdens de zoom sessies.
 • De intentie van deze groep is zuiver en liefdevol en wanneer je hier niet binnen kan acteren zal ik je persoonlijk uit deze Facebookgroep halen. Je houdt wel toegang tot het programma.
 • Heb je een vraag, een klacht of iets wat je persoonlijk met mij wilt delen plaats dit dan niet in de Facebookgroep maar stuur een bericht naar: info@zeghetmetjehandjes.nl